Proefexemplaren voor docenten

Bestel hier uw eigen Piano Adventures proefexemplaren!

In deze leerlinggerichte methode worden hart en hoofd ontwikkeld door analyse, creativiteit en expressie. De basismethode van Piano Adventures bevat 6 niveaus. Elk niveau bestaat uit een Lesboek met cd (N.B. Lesboek deel 6 heeft geen cd) en een Techniek- & Voordrachtboek. Beide boeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en lopen parallel.

Hier vindt u een overzicht en beschrijving van elk boek. En in onze brochure vindt u meer over onze filosofie en methodiek.

Hoe werkt het?

Als pianodocent kunt u ‑onder voorwaarden- proefexemplaren van de basismethode ontvangen. Zo kunt bepalen of u de methode kunt gebruiken voor uw lessen. De proefexemplaren zijn uitsluitend voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan ze door te geven of door te verkopen.

De boeken van Niveau 1 zijn gratis! De andere boeken ontvangt u met 50% korting. Deze aanbieding geldt voor maximaal 1 exemplaar van elk boek per docent.

U kunt de proefexemplaren van Piano Adventures eenvoudig bestellen door een bericht te sturen naar faber@pianoadventures.nl. Vermeld daarin uw naam, factuur- & leveringsadres en postcode. Stuur ook een bewijs van docentschap mee. Dat kan bestaan uit een link naar een website waar u als pianodocent vermeld staat, of bijvoorbeeld een foto van een brochure waarin u genoemd wordt.

Noteer vervolgens welke van de volgende opties u wilt:

Optie 1: Compleet                     Niveau 1 – 6 (12 boeken in totaal, Niveau 1 gratis): €173,90   €70,00

Optie 2: Basis                             Niveau 1 – 4 (8 boeken in totaal, Niveau 1 gratis):    €118,00  €44,00

Optie 3: Licht gevorderd       Niveau 5 – 6 (4 boeken in totaal):                                     €55,90   €28,00

Als u uw bericht heeft verzonden ontvangt u een ontvangstbevestiging binnen 1 werkdag. Uw bewijs van docentschap wordt geverifieerd. Vervolgens ontvangt u een bericht van onze uitgever Hal Leonard met de factuurgegevens. Zodra de betaling is verwerkt zullen de boeken worden verzonden.

Wij wensen u veel plezier met uw eigen proefexemplaren!